Er is niets liever dan dat jij een hele fijne balans en plezier wilt binnen jouw huis, je gezin en je werk.
Dat voel je heel sterk, maar het klopt nu niet helemaal voor jou (of helemaal niet)

Misschien kun je er de vinger niet opleggen of wellicht weet je wel wat je meer in balans wilt brengen maar niet goed hoe je dat doet.

Je huis vormt altijd de basis tussen jou en datgene wat jij wilt bereiken.

Dat gaat verder dan dat er iets niet klopt qua kleur, inrichting of energie. Onder de oppervlakte speelt er nog veel meer wat je niet kunt benoemen want je merkt dat er van alles is waar je weinig grip op hebt in het leven. Dat irriteert je of sterker nog, het frustreert je af en toe.

Het liefst wat je echt wilt is je helemaal fijn voelen zowel thuis als in je werk.
Je wilt je vrij, licht en voldaan voelen en eigenlijk nog veel meer dan dat. Je wilt de rust, de sprankeling en los van anderen kunnen vertrouwen op je eigen keuzes zowel in huis als in je werk, want je huis en je werk zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden.

Je wilt helemaal jezelf kunnen zijn met meer dan genoeg zelfvertrouwen binnen je gezin maar ook in je werk als vrouwelijke ondernemer. 

Je wilt je intuïtie en je gevoel kunnen volgen en daarop vertrouwen.

Wonen in een huis waar je ideeën tot leven komen en wat helemaal bij jou past is voor elke vrouw van levensbelang. 

Kortom, je wilt een huis wat jouw leven in alles ondersteunt. 

Een huis is de weerspiegeling van onze persoonlijke binnenwereld.

Hoe beter de energie stroomt door jouw huis, hoe eenvoudiger het is voor jou om rust en balans te hebben in  gezin, werk en wat jij persoonlijk nodig hebt.  

Je huis vertelt je niet alleen hoe je in elkaar steekt als persoon maar ook wie jij nu op dit moment bent en wat je daarvan laat zien binnen je gezin en in je werk. Je huis is de weerspiegeling van jouw identiteit en geeft je inzicht in het levensverhaal wat jij wilt doorgeven. 

Wanneer jouw huis volledig aansluit bij jouw persoonlijkheid heeft dat onmiddellijk effect op je groei als ondernemer en impact op elk van de 9 levensgebieden. 

Levensthema’s die in elk huis weerspiegeld worden zijn:
* carrière & levensloop
* kennis en wijsheid
* familie en roots
* welvaart en overvloed
* roem & zichtbaarheid
* relaties en (op)voeding
* creativiteit & kinderen
* discipline en financiën en als laatste komen al deze gebieden samen in het centrum van je huis waar de energie staat voor gezondheid en levenskracht.

Wanneer je in balans bent heeft dit ogenblikkelijk gevolgen op elk terrein van je leven. 
Je huis laat je zien op welke manier jij in of uit balans bent en ik vertel je wat jouw huis persoonlijk nodig heeft om de balans te herstellen.

Hoi hoi,

Ik ben Ilonka Brakman, geboren met een interesse en passie voor kleur, huizen en interieurs.

Ik hou van plekken waar het goed voelt, die stralend zijn ingericht en aantrekkelijk zijn.   Mooi voor het oog en met aandacht en liefde ingericht.

Dit prachtige werk is mijn leven.
Het zit in mijn natuur om het met liefde door te geven aan ondernemende vrouwen zodat niet alleen  jouw huis geweldig aanvoelt, maar ook je gezin lekker stroomt en je zakelijk daarvan de vruchten kunt plukken.

Op welke manier wil jij het verschil maken voor jouw gezin en in jouw werk?
Jouw huis laat je zien hoe je dit kunt waarmaken.

Ik combineer Feng Shui, Nine Star Ki & de psychologie van kleur, Human Design en Gene Keys om een compleet, persoonlijk en kloppend geheel te maken van huizen, hun bewoners en de dromen die je als mens wilt verwezenlijken zowel in je gezin als ondernemer.