Mijn hele leven lang ben ik van nature al bezig om van THUIS een fijne plek te maken met kleur en sfeer in huis, maar ook met mijn kleding, eigenlijk was ik bezig met mijn eigen plek innemen in wat goed voelde, al zoekende want dat ging natuurlijk verder dan alleen in huis.

Het ging erom dat ik mijn plek in de wereld wilde innemen en niet goed wist hoe ik dat kon doen en hoe ik expressie kon geven aan mijn sfeergevoelig hart. Tegenwoordig voel ik me juist heel erg thuis in een wereld die heel snel verandert en best veel vraagt van iedereen.

In jouw leven draait het natuurlijk niet om mij, maar je wilt vast iets meer van mij weten. 😉

Wist jij dat jouw huis dé plek waar alles start? Het is de plek van waaruit je vertrekt en je altijd weer naar terugkeert!

Wist je ook dat de kleuren die je draagt en in je huis hebt alles vertellen over wie jij bent of wilt zijn?

Zelf was ik jarenlang was ik op zoek naar antwoorden, maar ik durfde niet zo goed vragen te stellen! Dat is niet zo’n handige combinatie natuurlijk.
Ik had al heel jong beslist dat ik niemand zou ‘lastig vallen’ met vragen, want iedereen had het al zo druk.

Rond m’n 40 voelde ik eindelijk de noodzaak om mijn vleugels uit te slaan.
Ik heb meer dan 20 jaar op mezelf gewacht om er eindelijk mijn beroep van te maken.
Ik wachtte totdat het gevoelsmatig klopte….

Ik wilde een gaaf voorbeeld zijn voor mijn 3 jongens door m’n hart te volgen, kinderen luisteren niet maar zien en voelen alles. 

Nu pas ik als ondernemer iets toe wat ik als kind van nature al deed, expressie geven aan wie ik ben en daar andere vrouwen ook mee helpen.
Kleur bekennen in huis en in de wereld.

Ik heb een grote missie en dat is elk kind een zorgeloze jeugd te geven, doordat hun moeders zich vrij, spontaan en waardevol voelen. 

Ik ben trots op wie ik ben en op wat ik doe.
Ik durf mezelf te zijn, te laten zien en mijn visie te delen. De kracht die altijd al voelde kan ik nu naar buiten te brengen, op mijn eigen unieke manier met rust en JOY.

Ilonka Brakman

Dit is ons gezin, een paar jaar geleden.

Weetjes over mij:
Wij wonen sinds 2019 met ons gezin in een oud schoolgebouw.

Ik ben al heel lang en gelukkig samen met Edwin, samen hebben we 3 geweldige jongens en een lieve bruine labrador Bruce.

Ik hou van fietsen, wandelen met de hond aan zee of in het bos. Af en toe ga ik naar een stad om me op te laden.

Ik hou niet van grote feesten maar wel van gezellige etentjes met vrienden en familie.

Ik ben ontzettend aardig, maar ik hou niet van getrut en ouwehoeren over een ander. Vroeger was ik introvert en verlegen, nu introvert en spontaan.

Joy

Volg je mij al op social media?