Wil jij jezelf en de wereld om je heen beter begrijpen? Verdiep je dan in de MAGISCHE TAAL VAN KLEUR en FENG SHUI. 

Via onderstaande knop vraag je één van de gratis gidsen aan. (of beide ;-))

De magische taal van kleur zou ieder mens moeten weten. Het is eeuwig zonde dat dit niet geleerd wordt op de basisschool omdat het simpel weg communiceren met elkaar veel makkelijker maakt. 

Verander je kleuren en de wereld om je heen zal veranderen. Met kleur ontdek je wat jouw sterke punten en talenten zijn, maar ook waar je telkens opnieuw weer tegenaan loopt. 

Laat je verwonderen over KLEUR en lees er direct alles over. Via de knop vraag je deze kennis eenvoudig aan. 

Wil je ook alles weten over de 9 levensgebieden van FENG SHUI?

FENG SHUI is een manier om aan de hand van de plattegrond van je huis inzichten te krijgen in de ‘onderbewuste levensthema’s die in jouw leven spelen. 

Wil jij een andere baan of een fantastische relatie? Zoek antwoorden niet langer buiten de deur want je hebt alles al in huis! 

Via de knop vraag je heel eenvoudig deze kennis aan en krijg direct inzicht in welk levensgebied de energie goed stroomt en waar het bij jou blijft hangen. 

Hoi, ik ben Ilonka Brakman.

Ik hou van mooie dingen, gave plekken en interieurs, eigenheid en uitgesproken durven zijn zonder dat ik veel hoef te praten. 😉  Alles draait namelijk om energie. Energie is in alles om ons heen.

Ik ben introvert en ook heel sprankelend, ik geniet van fietsen, van de zee.
Ik ben in m’n element in een mooie stad, ik reis graag maar kom altijd weer terug op de plek waar alles begint en dat is THUIS.

Het liefst vul ik mijn werkdagen om samen met mijn klanten fijne woon-/ en werk plekken in te richten. Feng Shui, Nine star ki en kleuren zijn mijn 3 expertises waar ik mee werk en die ik gebruik om levensthema’s zichtbaar te maken, te weten wie je bent en om te onderzoeken wat je wilt en boven alles om je fantastisch te voelen en volledig jezelf te zijn. 

Met liefs,
Ilonka

Chat openen
Hoi, Ilonka hier.

Waar kan ik je mee helpen?