We zijn allemaal met een reden geboren, daar is niks zweverigs aan, het is gewoon de realiteit.

Vaak herkennen we onszelf niet (meer), want tussen wat je doet en voelt zit soms een wereld van verschil, terwijl je alles al in huis hebt om te zijn wie je wilt zijn.
Het verschil zit hem in dat je jezelf niet goed kent, dat is het moment dat je op zoek gaat naar antwoorden, terwijl alle antwoorden er al zijn. Als je ze leert zien, loop je niet steeds meer tegen dezelfde dingen aan maar heb je de handvatten om elke keer weer de cirkel rond te maken en rijkdom in je leven aan te trekken.

Jouw BLAUWDRUK in Nine Star Ki geeft je een open blik op wie je van nature bent en waarvoor je geboren bent, welke talenten je hebt.
Het maakt duidelijk waar jij goed in bent en wat je te ontwikkelen hebt.

Blijf je steeds in hetzelfde cirkeltje lopen en kom je voor je gevoel geen steek verder?
Ben je op zoek bent naar meer inzicht in jezelf waarom bepaalde dingen steeds terugkomen of gaan zoals jij het niet wilt.

Je persoonlijke Nine star ki (blauwdruk)  laat je dat op een eenvoudige, doeltreffende en verrassend heldere manier zien.

Nine star ki is de oudste manier in de wereld die jouw blauwdruk van het leven berekent, welke gebaseerd is op jouw geboortedatum. Je bent namelijk niet voor niets geboren maar met een helder doel.

Nine star ki vertelt alles over wie jij bent, wat jou eenvoudig afgaat en waar je moeite mee hebt (wat tevens jouw doorbraak is om de cirkel rond te maken)
Vanuit Nine star ki kan je je ideale werkzaamheden leren zien, welke relatie voedend zijn, welke kleuren je het beste kiest om je doelen te versterken.

Een persoonlijk Nine star ki consult wordt gegeven met Zoom (online)
Je krijgt na afloop de opname van het gesprek zodat je het nog eens terug kunt horen, je kunt hiervan zelf aantekeningen maken.
Zo’n persoonlijk gesprek duurt 1,5 uur en kost €149,-

Mail naar info@livingthejoy.nl om een afspraak te boeken en reserveer je plek via de betaallink. 

JOUW BLAUWDRUK (Nine Star Ki) maakt de rode draad in jouw leven direct zichtbaar. Het geeft inzicht met welke natuurlijke talenten & kwaliteiten jij geboren bent, talenten die jij als vanzelfsprekend beschouwd maar die ECHT uniek zijn in de manier waarop jij leeft en werkt.

Misschien herken je ze niet en verschuil je je achter in alle veiligheid, wat uiteindelijk zal wringen.

Je blauwdruk geeft je handvatten om je uitdagingen om te buigen in kansen.

Hoe zou het zijn voor je:
Als je op elk moment weet wat je ‘moet’ of kunt doen om goed in je vel (of mind) te zitten, vol energie.
Wat je kunt doen om je eigen vuur aan te wakkeren als moeder, partner, werknemer maar zeker ook als ondernemer.
Als je jezelf eindelijk duidelijk herkent en vol zelfvertrouwen gaat leven.
Wanneer je onafhankelijk bent van anderen.
Jezelf herkent in anderen en weten hoe je met iedereen op een makkelijke manier kunt omgaan.

Nine Star Ki is een manier om jezelf eindelijk te leren zien zoals je werkelijk bent.

Zomaar een paar voorbeelden:

– Je vraagt je af waardoor het komt dan niemand ziet wie jij werkelijk bent. Iedereen vindt het vanzelfsprekend wat jij doet terwijl je voelt dat je veel meer in je mars hebt. Je blauwdruk laat je zien HOE je dat uit jezelf kunt halen.

– Je zorgt ontzettend goed voor anderen en biedt aan alle kanten structuur aan de mensen rond je. Praktisch en stabiel.
Jij doet alsof alles oké is, maar je loopt vaak tegen dezelfde dingen aan. Je blauwdruk laat zien hoe je dit kunt doorbreken.

– Je bent ontzettend leergierig, regelmatig volg je een nieuwe cursus of opleiding waar je je vol enthousiasme instort. Terwijl je het liefst je kennis met meerdere wilt delen.  Want werken vanuit je passie en dromen is jouw droom. En toch lukt het je niet om de losse eindjes te verbinden en de rode draad te zien, met het gevolg dat je heel veel kennis hebt die je in praktijk niet toepast.

– Je bent ondernemer en wilt zichtbaar zijn, terwijl je dat ook heel spannend vindt. Want zichtbaarheid betekent ook dat anderen iets van jou vinden. Uit jouw blauwdruk is direct zichtbaar wat jouw natuurlijke manier van zichtbaarheid is, als je die volgt stroomt het op alle levensgebieden en ben je onafhankelijker en tevens meer verbonden met anderen.

– Je hebt een sterke discipline en écht oprecht ontspannen lukt je niet goed. Je hebt het idee dat je eerst iets bereikt moet hebben voordat je recht hebt om vol plezier te leven. Ook dit kan zichtbaar worden vanuit je Nine star ki.

– Je wilt een leuke ontspannen moeder zijn, maar het lijkt wel alsof je je kind(eren) niet begrijpt en zij jou niet.
Het is heel goed mogelijk dat jullie elementen botsen wat in het dagelijkse leven ook voor botsingen en frustratie zorgt.

Al deze voorbeelden (en nog veel meer) worden direct zichtbaar in JOUW PERSOONLIJKE BLAUWDRUK.
Het is niet alleen de herkenning van het te lezen maar ook de handvatten die je krijgt om de ontbrekende elementen sterker te maken. Zodat je leven in op alle fronten in een opwaartse spiraal komt en je niet meer ‘vast zit’.

Is het tijd voor meer inzicht en ben je de cirkel waarin je zit beu?
Op een vrolijke, enthousiaste manier neem ik je mee door deze vernieuwende kennis over jouw persoonlijke elementen.

Ik ben Ilonka Brakman, eigenaar van Living the JOY waarin ik vrouwen inspireer om volledig zichzelf te zijn en ongeremd te leven!
Wie ben jij?
Wat wil jij?
Waar droom je van?

Ik werk met veel enthousiasme en plezier met de psychologie van KLEUR, daarnaast ben ik FENG SHUI professional en NINE STAR KI expert, ik heb mijn opleidingen gevolgd bij Nina Elshof Feng Shui academie.
Met deze methodes ga je direct naar de kern om jezelf, je dromen beter te leren kennen en jezelf neer te zetten in de wereld op een fijne zachte en tevens duidelijke manier.

Ziet de wereld jou zoals jij wilt dat ze jou zien?
Laat de wereld zien wie jij van nature bent
Maak eenvoudig de beste keuze!

Wat anderen zeggen over Nine Star Ki:

  • Ik heb onwijs veel energie gekregen van het consult en heel veel inzichten. Echt super. Onwijs bedankt. (Vera)
  • Zo jammer dat het weeral voorbij is. Ik heb genoten van de inzichten en vond het heerlijk. Zo enorm inspirerend. (Ankie)
  • Wat een opluchting, eindelijk de grens voor mezelf gesteld en de knoop doorgehakt door inzichten. Zoveel inzichten gekregen (Yolanda)
  • Ik ga het niet meer doen! Ik ga mezelf niet meer verstoppen. Ik heb een hele goede vibe te pakken, het was verhelderend. (Alinda)
  • Inspirerend en enthousiast zijn de meeste woorden die genoemd zijn door klanten.
    Veel andere zijn je al voorgegaan, deze reacties zijn slechts een kleine greep.
  • Heb jij ook de behoefte om jezelf en anderen beter te begrijpen?
Chat openen
Hoi, Ilonka hier.

Waar kan ik je mee helpen?